معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: چهارماه امسال صادرات از بنادر کشور ۱۰ درصد افزایش، و واردات ۱۵ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه پارسال داشت.
یک تحلیلگر اقتصادی هند معتقد است: برای دیگر تولیدکنندگان نفت دشوار است که کاهش صادرات نفت ایران به هر میزان را جبران کنند؛ افزایش تولید آنها ممکن است در این مقطع به حداکثر ۵۰۰ هزار بشکه در روز محدود شود.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد تاکید کرد که برغم فشارهای اقتصادی آمریکایی، صادرات برق و گاز به عراق و مشارکت ایران در فعالیت های بازسازی پساداعش ادامه می یابد.
تازه ترین آمارهای گمرک نشان می دهد گرچه صادرات ایران به آلمان در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال از لحاظ وزنی نزدیک به سه برابر افزایش یافته اما از نظر ارزشی رشد آن کمتر از یک درصد بوده است.
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران با اشاره به افزایش قیمت ارز گفت: این افزایش قیمت فرصت کوتاهی را برای رشد صادرات بوجود آورد که با صدور بخشنامههای ارزی این فرصت از صادرکنندگان گرفته شد.
تمامی گمرکات برای جلوگیری از وقفه در انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا به ویژه کالاهای اساسی و مواد اولیه واحد های تولیدی، موظف به فعالیت در ۶ روز کاری هفته شدند.
خبرگزاری انگلیسی رویترز که این روزها به تریبون تبلیغاتی آمریکا و غرب برای ترساندن ایرانی ها از تحریم های پیش رو تبدیل شده، به شکست طرح ترامپ برای صفر شدن صادرات نفت ایران اعتراف کرده و نوشت:در بدترین سناریو صادرات نفت ایران ۷۰۰هزار بشکه می شود.
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مورد واگذاری کارتهای بازرگانی به غیر، به مدیرکل امور اسناد و سردفتران نامه نوشت و اعلام کرد:واگذاری کارت بازرگانی به غیر وجاهت قانونی ندارد.
تصمیم دولت در ممنوعیت ثبت سفارش ۱۳۳۹ قلم کالا برای کنترل تقاضا و ساماندهی نابسامانی ارزی است که با این کار وابستگی ها را کاهش داده و از تولید داخل و تولید ایرانی حمایت کند.
کشورهای چین، امارات متحده عربی، عراق، افغانستان، هند، کره جنوبی، پاکستان، اندونزی، تایلند و ترکیه ۱۰ مقصد اول کالاهای صادراتی ایران در دو ماهه ابتدایی امسال بوده اند.
رییس کنفدراسیون صادرات با اعلام اینکه اظهار نامه های صادراتی بهادار و ارزشمند شد، گفت: پیشنهاد ما به دولت این است که ارز صادراتی به کالاهای غیرضروری تعلق گیرد.